Time

11/21/2014

pictures by Josefína Bielková
"Mom, what would you to say if I will have new haircut?" "New haircut? Which one?" "You know, like razor here and here few inches of length." And problem right now is, that I can´t to describe expression on her face. But I am really thinking about new haircut. Long time. Maybe one year and more? Well, you know it. Just I have to wait for the right moment. You know what you want and how you want it, but you also know that you have enough time. Time is relative and unlimited. Why to rush, when everything you day will come, maybe slowly but surely. Don't want everything right now and you will see, everything will be more easily and clearly. In really, we all have enough time, so why you still rush? (ps: I thing I will have to wait with my new haircut, it´s not right moment time) Have a fabulous rest of weekend! :)


 /

"Mami, co by si řekla na to, že se nechám ostříhat?" "Ostříhat? A jak?" "No víš, jako tady vyholit a tady bych si to nechala pár cenťáků dlouhý."
Kámen úrazu právě nastává v tom, že ani nelze popsat výraz ve tváři mé mamky. Ale skutečně už delší dobu přemýšlím nad tím, že bych se nechala ostříhat. Delší dobu? Přes rok a víc? No, znáte to. Prostě čekáte na tu pravou chvíli. Víte, jak to chcete, co chcete, ale také víte to, že ještě je čas. Čas je jen relativní a neomezený, a když k tomu víte, že ještě ne, ale jednou určitě, tak není, co řešit. K čemu se hnát do předu, když všechno nakonec pomalu a jistě přijde? Jednoduše spomalte, nechtějte všechno hned-teď a uvidíte, že se všechno stane jasnějším a jednodušejším. Času je dost. Tak kam spěcháte? (ps: s těmi vlasy ještě asi chvíli počkám). Krásný zbytek víkendu! :)



parka, jeans, hat: H&M
backpack: cropp town
boots: CCC






You Might Also Like

1 komentářů