Inspiration & tips: Etno home

5/14/2015

pictures from Pinterest

ETNO AT MY HOME. Life is change. And change is always/almost  good. And when it´s about changing your space, where we live, it´s even better! Recently I have been obsessed about Picture etno/intian/otec on instagram, pintarest or tumrl. And I decited to make change and make some little renovation! And if you want it too as I want, let´s go and do it now! Ho obout také out the old rug? Or how about put some brunches into glasses bottles? Or paint old flowerpot and plant some cacti! Or how about reworking the old chest of drawers, paint it and rapair it! You will se how beautiful it could come! You have so many possibilities, just keep your eyes open and ideas will come out. I don´t know how about you, but I am going to write whole list of changes I am going to maket his weekend! Hope you too! :)

ETNO DOMOV. Život je změna. A změna je dobrá snad ve všech případech. No a když se jedná o změnu prostředí, ve kterém žijeme, je to ještě lepší! V poslední době se na tublru a pinterestu a instagramu nemůžu dostatečně nabažit fotek v  etno/indiánsko/aztécko stylu! A tak se pomalu odhodlávám, že od "internet-čuminku" přejdu k činu (takže víkende teš se!) . A pokud jste se nechali, stejně jako já, lapit těmi dokonalými fotkami, můžete si změnu dopřát i vy! Co takhle vyndat ten starý koberec? Nebo natřít nepoužívané květináče a zasadit do nich kaktůsky. Nebo třeba do skleněných lahví nastříhat větvičky, natřít a pomalovat starou komodu, zasadit bylinky do plechových nádobek… Je tolik možností, co a jak udělat proto, abychom žili na místě, které budeme milovat a do kterého se vždy budeme těšit vracet. Nevím, jak vy, ale já si jdu pomalu sepsat seznam budoucích mini/velo změn! (A doufám, že vy taky!) :)



You Might Also Like

2 komentářů

  1. Miluju takovéhle inspirativní obrázky, zvlášť na weheartit.com nebo na pinterest.com <3 Sice mám trošku jiné představy o svém budoucím bytě ale tyhle články miluju! :-)


    NARA // czech fashion blog
    www.natalieklara.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. It love the apparent brick walls in the first and last photos <3 xx

    OdpovědětVymazat