Inspiration & tips: How to wear kimono?

5/29/2015


KIMONO KIMONO. If you think, you don´t need any else to wear, it´s all right, but only if you own kimono! I feel as an person from book of japanese fairy tales what I have on my bed-table and I always read it before I fall asleep. What, I finally find where my new addictions comes! :D

KIMONO KIMONO.
Jestli si myslíte, že nic nepotřebujete, že všechno, co chcete už máte, tak zajisté máte pravdu! No, ale to můžete tvrdit jedině, zda-li vlastníte jedno z oněch pohádkových, a mnou v poslední době tááákhle oblíbených, kimon! Připadám si, jak postava z knihy s japonskými pohádky a příběhy, která mi leží u postele a kterou si čtu vždy před spaním. Takžebych právě rozluštila odkud pramení má nová závislost? :D


CLASSIC. Who can guess that the best combination is elegant kimono and oversize ripped jeans? Just add white top and comfortable shoes and here we go!

KLASICKY. To by jeden nečekla, že elegantní kimono se stane pomalu tím nejlepším společníkem pro roztrhané oversize džíny. Stačí už jenom bílý top a správně vybrané a především pohodné boty a je to!  



BOHO. How else would you like to imagine true summer? It´s not possible without boho style, but I have to say it´s there again again and again. But how to make an interesting look? You should coose interesting pieces with variously lyricists and different materials and new special boho look is arise!

BOHO.
Jak jinak by jste si chtěli představit léto než v boho stylu? V poslední době je to pořád dokola a dokola, ale když zvolíte zajímavé kousky s různými textarumi a z různých materiálů, rozhodně nemůže vzniknout klasický a ohraný boho loook.





ELEGANT. It´s warm evening and you are going out, you want to wear something nice, elegant and extra-extra fresh? In this case, you should choose simple dress and kimono with soft pattern or simply without. And shoes with nature platforms cannot be wrong choose!

ELEGANTNĚ. A když nastane teplý večer, vy se chystáte ven, chcete si obléct něco pěkného, elegantního a přitom extra-extra svěžího? V tomto případě si zvolte jednoduché splívavé šaty a kimono s jemným vzorem nebo bez vzoru. A se sandálky s přírodní podrážkou nemůžete nikdy nic zkazit!





You Might Also Like

1 komentářů

  1. Já zatím žádné kimono nemám, ale strašně se mi to líbí a doufám, že si brzy nějaké pořídím :)

    OdpovědětVymazat