Inspiration & tips: Come out

6/30/2015

 pictures from Pinterest

COME OUT. What is the best way to spend summer? Outside, of course! Anywhere you live or whatever you live. Gardens, balconies, terraces or roofs are perfect places where to spend whole summer! Just remove your old wicker chairs, pillows and cushions for sitting and pots and wooden crates for gambling as many plants and cacti as you can. And finally: ice-tea, watermelon and good book! And what kind of summer is waiting for you? :)

POJĎTE VEN. Jak nejlépe strávit léto? No přece venku! A to ať už jste kdekoliv nebo žijete jakkoliv! Vždyť zahradám, balkonům, terasám, střechám či předzahrádkám se meze nekladou! Takže nám nezbývá už nic jiného než vyndat stará proutěná křesla, polštáře a taburetky na sezení a do květináčků a dřevěných bedýnek zasázet, co nejvíce rostlinek a kaktůsků, co budeme moc! Zbývá už jenom vychlazený čaj, meloun a dobrá knížk! A jaké léto čeká na vás? :)





You Might Also Like

3 komentářů

  1. Kaktusy zbožňujem ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné obrázky! Taky se těším, jak se budu třeba opalovat nebo jen tak posedávat na balkóně - máme tam spoustu kytiček a bylinek!! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  3. Lovely inspo!

    XX

    http://www.floortjeloves.com
    http://www.facebook.com/floortjeloves

    OdpovědětVymazat